Iohannis anunță redeschiderea piețelor

Iohannis anunță redeschiderea piețelor

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

Piețele vor fi redeschise de la sfârșitul săptămânii, a anunțat președintele Klaus Iohannis, care a invocat scăderea numărului de noi cazuri de infectare cu COVID-19 din ultimele săptămâni. "În ultimele săptămâni, numărul de noi cazuri a scăzut semnificativ. E adevărat că în perioada sărbătorilor s-a testat mai puțin. Am luat măsurile juste, iar scăderea nu e o întâmplare", a spus Klaus Iohannis, precizând că a discutat aceste chestiuni cu experții. "Am decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele. E o veste bună și pentru producători, dar și pentru români care vor să-și facă aprovizionarea mai devreme", a conchis șeful statului, citat de Mediafax.
În ultimele trei săptămâni, piețele din Galați au funcționat într-un regim mixt, pe baza regulilor stabilite de Primăria Galați și Administrația Piețelor Agroalimentare SA. Halele de legume-fructe au fost închise, cele industriale au rămas deschise, iar mulți comercianți au fost relocați, în aer liber, în căsuțe de lemn, în corturi și pe platourile descoperite sau la tarabe rămase libere în alte zone ale orașului.

Citit 863 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2020 19:03

2 comentarii

 • postat de agricultor Joi, 03 Decembrie 2020 18:07 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  0

  Daca deschideti pietele alungati si bisnitarii din piete care iau cu 2 lei si vand cu 7 lei. Lasati doar producatorii in piete si cei care cu adevarat mucesc pamantul. Bisnitarii au ridicat preturile la legume si fructe. e mai scump ca in occident.

  Raportează
 • postat de Vasile Sile Joi, 03 Decembrie 2020 09:25 89.136.6.*** Link la comentariu
  2
  1

  Este penibil, crede ca mai castiga voturi ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.