Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, liceene în cel mai nou videoclip al trupei André (VIDEO)

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, liceene în cel mai nou videoclip al trupei André (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cei care-şi mai amintesc nemuritoarea melodie a Stelei Enache şi a lui Florin Bogardo „Ani de liceu” vor zâmbi ascultând şi privind noul videoclip a trupei André. „Nostalgii” e tot un fel de „Ani de liceu”, dar în ton cu vremurile în care trupa André, formată din gălăţeanca Andreea Antonescu şi ploieşteanca Andreea Bălan, era un adevărat fenomen muzical. Cele două adolescente umpleau stadioanele şi se deplasau la concerte cu elicopterul!

Cele mai cunoscute Andree din industria muzicală românească dance, gălăţeanca Andreea Antonescu şi tiza ei, Andreea Bălan, au lansat, pe 30 noiembrie, de ziua lor onomastică, un nou single - „Nostalgii”. După ce în vara anului trecut şi-au dat „Reset la inimă”, reunind trupa André, iată că acum îşi bucură fanii cu un videoclip în stilul care le-a făcut celebre acum mai bine de două decenii.

„Suntem împreună de peste 20 de ani şi ne bucurăm că am revenit acum. A fost şi influenţa publicului şi a celor care şi-au dorit şi au tot insistat, în toată această perioadă, să ne vadă împreună. Şi atunci când am simţit şi am considerat că avem ceva bun şi la nivelul aşteptărilor lor, am revenit”, mărturisit Andreea Antonescu în emisiunea „La Măruţă”, difuzată luni la Pro Tv.

Împreună cu Andreea Bălan, gălăţeanca a venit în platou să lanseze „Nostalgii”, care este cel de-al doilea single al trupei André, după „Reset la inimă”, piesa lansată în vara anului trecut, când au revenit în această formulă.

„«Nostalgii» este o piesă plină de emoții, care te face să visezi la momentele frumoase din copilărie și adolescență, la clipe petrecute alături de persoanele dragi și importante ce ne conturează pe tot parcursul vieții. Mă bucur că împreună scriem un nou capitol din povestea André”, a mărturisit Andreea Bălan despre piesa compusă de Ionuț Bacula (Papu), Vlad Manolache și Cristian Constantin.

Întrebate care sunt cele mai frumoase amintiri din acea perioadă, Andreea Antonescu a povestit despre bătăile cu perne din camerele de hotel, iar Andreea Bălan despre stadioanele pline, concerte şi miile de fani.

Din nou împreună

„Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, aşa era numită, în perioada de glorie, trupa André. Înființat în 1999, grupul a reușit să vândă 1,5 milioane de unități, performanță ce nu a fost egalată de alte formații românești. După ce a atins un succes răsunător în doar trei ani de activitate, trupa s-a destrămat în 2001, iar o lungă perioadă cele două Andree nu şi-au vorbit.

Greutăţile pe care fiecare dintre ele le-a avut de înfruntat în viaţa personală le-au făcut să înţeleagă faptul că, dincolo de scenă, au o relaţie adevărată, de prietenie. Şi-au fost una alteia alături în momentele grele, ba mai mult, Andreea Bălan este naşa de botez a Sienei, fiica Andreei Antonescu. Copila poartă şi numele Andreea!

Anul trecut, în luna iulie, trupa André a lansat „Reset la inimă”, piesă care a marcat revenirea lor ca trupă.

Cele două artiste mai pregătesc o surpriză pentru fani. Deşi privesc uşor jenate şi cu ochi critici hainele şi platformele pe care le purtau pe scenă în anii de glorie ai trupei, sunt nevoite să recunoască faptul că stilul lor vestimentar se impusese printre adolescenţi. Şi dacă a prins atunci, de ce nu ar prinde şi acum, la maturitate.

„Pentru că vin sărbătorile, pentru că vine Crăciunul, ne-am gândit, după 20 de ani, să lansăm o linie de hanorace” a dezvăluit Andreea Antonescu.

Citit 3055 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.