Se caută constructor pentru Parcul Aventura

Se caută constructor pentru Parcul Aventura
Proiectarea şi execuţia, la licitaţie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Proiectarea şi execuţia amenajării zonei de agrement Parc Aventura din Pădurea Gârboavele a fost scoasă la licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) de către autoritatea contractantă - UAT Județul Galați, contra unei sume ce totalizează circa 1,318 milioane de lei, exclusiv TVA. Defalcat, este vorba despre dotări și lucrări, documentații pentru obținerea tuturor avizelor, acordurilor și autorizațiilor, asistență tehnică din partea proiectantului, proiect tehnic și detalii de execuție, inclusiv studiile necesare.

Conform informațiilor prezentate, criteriul de atribuire este "cel mai bun raport calitate-preț". În cadrul acestuia, componenta financiară are o pondere de 90 la sută, restul revenind "experienței deținute de inginerul proiectant".

Durata de implementare a obiectivului de investiții este de nouă luni calendaristice, eșalonate astfel: durata de prestare a serviciiilor de proiectare este estimată la trei luni, iar durata de execuție a lucrărilor și asigurarea dotărilor este estimată la șase luni.

Cei interesați pot depune ofertele sau cererile de participare până pe 12 ianuarie 2021, ora 15,00.

Proiectul prevede ca pe o suprafaţă de 8,4 hectare să fie amenajate 15 trasee de aventură, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Vor fi instalate tiroliene, platforme, scări şi poduri, toate interconectate între copaci.

Citit 1576 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.