Unde vor fi radarele în următoarele cinci zile

Unde vor fi radarele în următoarele cinci zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, 30 decembrie, radarele Poliţiei Rutiere se vor afla, în municipiul Galaţi, pe străzile Siderurgiltilor, Portului şi Drumul de Centură. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Independenţa şi Barcea, iar pe DN 26, în localităţile Vânători și Folteşti. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Cudalbi.

Joi, 31 decembrie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Basarabiei, Frunzei şi Calea Galaţi. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Piscu şi Liești, pe DN 26, la Folteşti şi Slobozia-Oancea şi pe DJ 251, la Smârdan şi Cistache Negri. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Berheci, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Vineri, 1 ianuarie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile George Coşbuc, Dunărea şi Calea Smârdan. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Şendreni şi Iveşti, iar pe DN 26, în localităţile Frumuşiţa şi Brăneşti. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmeşti, iar pe DJ 251, la Schela şi Cuza-Vodă. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Bălăbăneşti.

Sâmbătă, 2 ianuarie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Traian, Oţelarilor şi Drumul Viilor. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Hanu Conachi şi Drăgăneşti, pe DN 26, la Ijdileni şi Oancea, pe DN 24D, la Cuca şi pe DJ 251, la Slobozia Conachi şi Cudalbi. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Priponeşti, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Duminică,  3 ianuarie, radarele Poliţiei Rutiere se vor afla, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Nicolae Bălcescu şi Movilei. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Tudor Vladimirescu şi Vameș, iar pe DN 26, în localităţile Vânători şi Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Vârlezi.

Citit 960 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2020 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.