Revelion ”spart” cu poliția, înainte de miezul nopții

Revelion ”spart” cu poliția, înainte de miezul nopții
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Zece gălățeni care au vrut să petreacă Revelionul într-un restaurant de cartier și-au văzut petrecerea stricată și au intrat cu pagubă în buzunare în noul an, după ce poliția a descins în localul care găzduia cheful.

Revelionul, organizat cu încălcarea legii în condițiile stării de alertă, a fost ”remarcat” de o echipă a Secției 3 Poliție, în timpul unei patrulări pe strada Furnaliștilor. Agitația în incinta unui mic restaurant, cu aproape două ore de miezul nopții, i-a determinat pe oamenii legii să verifice mai îndeaproape și au constatat că acolo erau adunate zece persoane, la o petrecere în toată regula. A plouat cu amenzi printre petrecăreți, dar nici patronul nu a scăpat netaxat.

”Toate persoanele prezente au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Administratorul restaurantului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei. Participanții au părăsit incinta societății, fiind îndrumați să se deplaseze la domiciliu”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii le reamintesc gălățenilor că astfel de evenimente sunt interzise și le recomandă să se abțină de la organizarea de petreceri, în condițiile în care ne aflăm încă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Citit 4696 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Ianuarie 2021 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.