Pacienții vindecați, mai puțini decât cei nou infectați

Pacienții vindecați, mai puțini decât cei nou infectați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

170 de noi îmbolnăviri și cinci decese reprezintă bilanțul negativ al ultimelor 24 de ore raportat de autoritățile sanitare din Galați, în condițiile în care rata de infectare scade, de la o zi la alta, tot mai mult.
Din cele 654 de persoane testate în spitalele gălățene de marți până miercuri, 170 au fost confirmate ca fiind pozitive, ceea ce face ca  totalul de infectări raportate de la începutul pandemiei să ajungă la 16.593. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 35 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
Cu cele cinci noi decese înregistrate în același interval în rândul pacienților infectați cu COVID-19 și aflați în stare gravă, județul contabilizează un număr total de 445 de morți.
Miercuri, 6 ianuarie, 122 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 14.842 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, miercuri se aflau în carantină la domiciliu 265 de persoane, în timp ce 985 erau în izolare la domiciliu, iar alte 321, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 76.813 de teste.

Citit 1857 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2021 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.