Cartel ALFA pichetează Prefectura

Cartel ALFA pichetează Prefectura

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Sindicaliștii din Cartel ALFA Galați vor picheta sediul Prefecturii, în semn de protest față de politica de austeritate a guvernului în domeniul salarizării, blocarea negocierilor colective prin Legea dialogului social, precum și față de nerespectarea prevederilor legii coșului minim de trai decent în stabilirea salariului minim garantat și blocarea în continuare, în Parlament, a OUG 79/2017, care vizează transferul taxelor de la angajator la angajat.
Protestul de la Galați, care va avea loc miercuri, 27 ianuarie, de la ora 11,00, se încadrează în seria amplă de manifestări anunțate de Cartel ALFA, pentru perioada 14 ianuarie – 24 februarie, în toată țara. Este cea de-a doua astfel de acțiune la Galați în mai puțin de două săptămâni, după cea de la jumătatea acestei luni, la care au participat sindicaliștii Federației Solidaritatea Sanitară, afiliată la cartel ALFA. Conform calendarului stabilit, la Galați va avea loc încă un protest în fața Prefecturii, în ziua de 22 februarie.

Citit 790 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2021 20:17

1 comentariu

  • postat de IonV Marți, 26 Ianuarie 2021 16:44 5.13.204.*** Link la comentariu
    1
    3

    Absolut jenantă atitudinea sindicaliștilor bugetari! Cu salarii mult mai mari decât în privat, cu o țară care trece prin cheltuieli complet neprevazute și neprinse în bugetul în curs, legate de sistemul sanitar, spitale, personal medical, medicamente covid, vaccinare ei mor cerând măriri de lefuri, de pensii... Să vă fie rușine, de unde vreți bani, de ce n-ați protestat asa în guvernele roșii??? Concluzia e una singură, sindicatele acestea sunt o aripă a ciumei roșii, le fac jocul de gleznă al acestor nenorociti care au lăsat bugetul secătuit, datorii neachitate către sectorul privat și acum fac ce știu ei mai bine, dezbina lumea!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.