Bătrânică jefuită de vânzătorul de pături

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bănuţii economisiţi din pensie – în mâinile unui vânzător ambulant, invitat în casă *

Hoţii nu au milă. O pensionară în vârstă de 83 ani, din Galaţi, a căzut victimă unui „atac” al spărgătorilor de locuinţe, deşi a încercat să-şi apere avutul împreună cu fiul său.

Povestea dintre pături

Bătrâna a povestit Poliţiei că într-o dimineaţă, în timp ce era acasă, un tânăr care vindea pături a intrat în apartament, de unde i-a furat 2.500 lei.

Ca de obicei, când a sunat soneria, femeia s-a dus să vadă cine e. L-a invitat în casă şi chiar l-a pus la masă pe individul care vindea pături câte 80 lei bucata.

După ce pensionara a fost de acord cu preţul, tânărul s-a întors cu încă două pături, pe care le vindea şi mai ieftin. I-a cerut stăpânei casei o cană cu apă.

Trucuri vechi, dar sigure

În timp ce femeia – care decisese să mai ia o pătură cu suma de 60 lei - , se afla în sufragerie, tânărul a văzut de unde a scos pensionara banii.

Profitând de faptul că bătrâna mersese să îl servească şi cu apă, tâlharul a luat plicul cu 2.500 lei şi a încercat să fugă din casă.

În ultimul moment, femeia l-a văzut pe când se furişa. Împreună cu fiul ei, bătrâna a încercat să-l oprească pe autor.

Dar vânzătorul ambulant i-a împins pe amândoi în interiorul sufrageriei, a închis uşa şi a ţinut-o blocată preţ de câteva secunde, după care a fugit.

Pove-ştiri prea adevărate

De două luni, pensionara şi-a pierdut aproape orice speranţă că îşi va recupera bănuţii economisiţi din pensie. O lecţie atât de dureroasă nu trebuie trăită însă de fiecare, pe propria piele, ca să fie bine învăţată.

Citit 1025 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.