O avarie Electrica și un cablu subteran tăiat din greșeală

O avarie Electrica și un cablu subteran tăiat din greșeală
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Ziua de 3 martie a fost una cu ghinion pentru mii de gălățeni din cartierele de nord ale municipiului. Ei au stat fără curent electric timp de mai multe ore, în urma a două avarii produse la rețeaua de distribuție, al doilea dintre acestea fiind produs prin secționarea accidentală a unui cablu de alimentare subteran.

Conform Biroului de presă al companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Sucursala Galați, ”în instalațiile de medie tensiune apartinând companiei DEER - Sucursala Galați, a avut loc un incident care a afectat mai multe zone din municipiului Galați, respectiv cartierele Micro 38 și Micro 39. Incidentul a fost înregistrat la ora 9,27, iar la ora 11,00, în urma executării manevrelor de localizare a defectelor, echipele operative ale sucursalei din Galaţi au realimentat integral locurile de consum afectate.

Un incident separat de cel descris anterior a fost înregistrat la ora 12,54 în zona Micro 13B – Micro 14, unde un cablu subteran a fost secționat de o societate ce efectuează lucrări în zonă. Locurile de consum afectate au fost realimentate la ora 13,31”.

Citit 4540 ori Ultima modificare Joi, 04 Martie 2021 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.