Tâlhărit în casă de hoți înarmați

Tâlhărit în casă de hoți înarmați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un bărbat din județul Galați a rămas fără o sumă considerabilă de bani și mai multe bunuri de valoare după ce a fost atacat în propria locuință, în toiul nopții, de doi indivizi. Tâlhăria a avut loc la Tecuci, în jurul orei 3,00, atacatorii pătrunzând în locuință printr-o fereastră neasigurată. Nu au izbutit să fure fără a fi surprinși, proprietarul dându-și seama că i-au intrat nepoftiți în casă. Totuși, în fața acestuia, hoții nu s-au dat bătuți și l-au amenințat cu un cuțit, reușind astfel să fure 4.600 de lei și mai multe bunuri de valoare întâlnite în cale. După ce s-a văzut scăpat cu viață, proprietarul a alertat poliția și câteva ore mai târziu oamenii legii au reușit să dea de urma suspecților. Unul dintre ei este încă minor, iar din ceea ce au furat, au reușit să recupereze doar o parte. 

”Polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, un bărbat, de 39 de ani și un minor, de 17 ani, ambii din municipiul Tecuci. Odată cu depistarea acestora, s-a reușit recuperarea în parte a prejudiciului, respectiv suma de 2.700 de lei și bunurile sustrase”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Hoții au fost reținuți sub acuzația de tâlhărie calificată și urmează a fi prezentați Judecătoriei Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

Citit 6023 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.