Trupele speciale, pe urmele hoților de bijuterii

Trupele speciale, pe urmele hoților de bijuterii
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Mobilizare de forțe pentru prinderea a doi spărgători de locuințe care luna trecută au dat jafuri în municipiul Galați soldate cu un prejudiciu care totalizează aproape 30.000 de lei. Polițiștii judiciari de la Municipiu și luptătorii trupelor speciale au descins, zilele trecute, în mai multe locații unde aveau informații că s-ar afla doi suspecți de comiterea unor furturi din locuințe.

Anchetatorii aveau reclamații că aceștia ar fi atacat, în perioada 3-19 februarie, două case de pe străzile Vasile Alecsandri și Frunzei, în care ar fi pătruns prin același mod de operare: escaladarea și forțarea ferestrelor.

Din ambele locații au sustras doar ceasuri și bijuterii a căror valoare totală ajunge la 28.000 de lei.

Anchetatorii aveau nevoie de probarea implicării celor doi în comiterea furturilor, motiv pentru care au efectuat percheziții domiciliare cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale, la finele descinderilor cei doi suspecți, unul de 25 de ani și unul de 48 de ani, fiind reținuți. Aceștia urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, pe o perioadă de 30 de zile.

Citit 5440 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.