Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoarea generală Gina Brînzan ne-a declarat că miercuri, 5 mai, se întorc la şcoală, pentru cursuri în format fizic, toţi elevii din localităţile aflate în scenariul verde, cu excepţia celor din clasele terminale, pentru care vacanţa de Paşti se termină pe 9 mai.

În judeţul Galaţi, există însă 20 de localităţi aflate în scenariul galben. În cazul acestora, vor face cursuri faţă în faţă doar copiii de grădiniţă, elevii claselor primare şi cei din şcolile speciale. Elevii de gimnaziu din clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a şi cei de la liceu din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a din localităţile în scenariu galben vor face doar cursuri online.

Localităţile unde şcoala va începe în scenariul galben sunt: municipiul Galaţi, Vârlezi, Suceveni, Rediu, Buciumeni, Băleni, Nămoloasa, Cuca, Bălăşeşti, Gohor, Ţepu, Oancea, Independenţa, Bereşti, Fârţăneşti, Negrileşti, Braniştea, Drăguşeni, Măstăcani şi Brăhăşeşti, unde incidenţa cazurilor depăşeşte unu la mia de locuitori.

Reamintim că elevii din clasele terminale vor reveni cu toţii la cursuri, indiferent de scenariu, din data de 10 mai.

Citit 1526 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 14:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro