Un gălățean a murit înecat cu un mic

Un gălățean a murit înecat cu un mic

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Un bărbat de 52 de ani, din județul Galați, s-a stins din viață în a treia zi de Paști, în timp ce se afla în vizită la un văr de-al său, în satul Aldești din comuna Berești-Meria. Cei doi au făcut un grătar, după care gazda s-a dus să aducă apă de la fântână. Între timp, bărbatul rămas singur în curte a încercat să mănânce un mic, moment în care s-a înecat. Revenit acasă, vărul său l-a găsit prăbușit și inconștient. Speriat, omul a sunat la 112.

”În momentul apelului la 112, cel mai apropiat echipaj de ambulanță se afla la o distanță de aproape 20 de kilometri de satul Aldești. Deși intervenea în alt caz, a fost redirecționat către bărbatul găsit inconștient în curte. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat aproximativ o oră, gălățeanul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat doctorul Mihai Polinschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

Autoritățile locale din Berești-Meria au anunțat că vor veni în sprijinul familiei bărbatului, pentru înmormântare. În același timp, și poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Citit 5472 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Mai 2021 14:40

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Miercuri, 05 Mai 2021 21:35 5.13.148.*** Link la comentariu
    0
    17

    Este foarte trist,astfel de nenonorociri se intampla cand cel care mananca se grabeste si inghite insuficient mestecat...Cu ceva ani in urma mancand pastrama de oaie,lacom fiind ,am inghitit o bucata mai mare de pielita si carne crezand ca se duce,noroc ca langa mine socrul meu si sotia m-au indrumat in clipele de panica ce sa fac;o solutie pentru cel in pericol este ca respectivul sa se aplece brusc si sa apese cu putere pantecele expirand in acelasi timp cu forta ... GRABESTE-TE INCET SPUNEAU INTELEPTII LATINI ,SI STIAU DE CE !!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.