Amenzi pentru nerespectarea normelor Covid-19

Amenzi pentru nerespectarea normelor Covid-19
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale în cadrul acțiunilor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.290 de persoane, 150 de societăți comerciale, 498 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 99 de mijloace de transport persoane. În total, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituțiile cu atribuții de control, vor continua să acționeze pentru verificarea respectării prevederilor legale.

Citit 755 ori Ultima modificare Luni, 10 Mai 2021 21:22

1 comentariu

 • postat de Mari sperante pentru viitor
  Marți, 11 Mai 2021 08:43
  77.111.247.***
  Dupa incheierea "pandemiei" o sa asistam la prabusirea economiei nationale pentru ca actiunea de vanare si amendare a nepurtatorilor de botnita e singura activitate profitabila care ne-a mai fost lasata pe mana de uniunea europeana. In momentul in care inceteaza "starea de alerta", inceteaza si infuzia de bani la bugetul Romaniei pentru ca alte "activitati economice" rentabile nu prea se mai intrevad la orizont, pentru Romania.

  Ma gandesc totusi ca nu ne vor lasa de izbeliste "partenerii" din "uniune" si ne vor da de treaba cu o activitate cu mari sanse de reusita pe viitor (care a inceput deja sa fie implementata in forta si cu succes si in Romania si in alte tari din Europa) si anume aceea de receptie, gazduire si integrare/tranzitare (dupa pofta clientului) adica un fel de "all inclusive", pentru "refugiatii" din tarile civilizate din orient...afganistan, pakistan, bangladesh, sri lanka si altele asemenea lor.
  4
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.