Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În timp ce numărul gălățenilor dispuși să se vaccineze împotriva COVID-19 este foarte mic, numărul de doze de vaccin din centre continuă să crească, de la o săptămână la alta. Joi, spre exemplu, în centrele din județul Galați erau disponibile pentru imunizare peste 20.500 de doze de vaccin, dintre care mai bine de 14.000 de doze de ser Pfizer.

În acest ritm, Galațiul devine, treptat, un depozit de vaccinuri anti-COVID, în timp ce tot mai mulți medici atrag atenția asupra unui posibil nou val de îmbolnăviri.

Citit 1497 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 01:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro