Reconfirmări la conducerea organizaţiilor PNL

Reconfirmări la conducerea organizaţiilor PNL
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Alexandru-Gabriel Şerban, directorul Administraţiei Porturilor Dunării Maritime, a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Galaţi. Politicianul, care conduce filiala locală a PNL din decembrie 2018, a ţinut să mulţumească public colegilor pentru sprijinul acordat pe toată perioada mandatului recent încheiat, dar și pentru susținerea arătată în vederea obținerii unui nou mandat.

„Este timpul să avem liniște în organizație pentru a putea construi, motiv pentru care mă aștept ca cei care astăzi ne-au fost contracandidați să ni se alăture în demersurile și eforturile pe care le facem pentru a dezvolta organizația municipală a PNL Galați”, a declarat liderul.

Lucian Costin, primarul oraşului Tecuci, a fost desemnat, prin votul colegilor, preşedinte al organizaţiei teritoriale a PNL: „Vreau ca echipa liberală să capete noi dimensiuni, ca ușile PNL Tecuci să fie deschise profesioniștilor din orice domeniu, pentru că avem nevoie de idei și de atitudini noi”, a transmis printr-o declaraţie de presă.

Citit 3565 ori Ultima modificare Marți, 22 Iunie 2021 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.