Traficul basarabean la podea

Traficul basarabean la podea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Obişnuiţi să fim luaţi prin surprindere de fraţii de peste Prut, nu putem decât să ne declarăm dezamăgiţi că un trafic atât de obişnuit, precum cel de ţigări, nu a putut fi scos din anonimat de nişte ascunzişuri mai de Doamne-ajută.

Oancea

Saga a început ieri dimineaţă, când moldoveanul Dumitru S., de 39 ani, a vrut să intre în România, la ora 4,00, pe la Oancea, la bordului unui Opel Combo.

Vameşii şi poliţiştii de frontieră au găsit în podeaua maşinii 870 de pachete de „Winston”, cu timbru de Republica Moldova.

Al doilea Opel

Peste câteva minute, Constantin T., de 31 ani, cu dublă cetăţenie - română şi moldovenească - a ajuns la Oancea într-un alt Opel.

Poliţiştii de frontieră i-au descoperit şi lui, tot în podeaua maşinii, 1.420 de pachete de ţigări „Kiss” de provenienţă moldovenească.

…şi a treia sancţiune

Ultimul sosit, Valentin Z., de 58 ani, moldo-român a vrut să intre în ţară tot pe la Oancea, ieri dimineaţă, la ora 5,00.

Poliţiştii de frontieră i-au găsit în podeaua autoturismului 1.065 de pachete de ţigări „Plugarul”.

Tot tutunul, în valoare de 12.000 lei, a fost confiscat de către vameşi, iar basarabenii au fost sancţionaţi cu 5.000 lei fiecare.

pnl3
Citit 1188 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.