Încep lucrările la staţia de transfer de la Târgu Bujor

Încep lucrările la staţia de transfer de la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor la stația de transfer de la Târgu Bujor, în cadrul amplei investiții de management al deșeurilor din județul Galați, anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea. „Stația de transfer va fi realizată cu respectarea celor mai noi norme de mediu, și va fi dotată cu toate echipamentele necesare, inclusiv containere de mari dimensiuni și camioane de transport. În acest moment, sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a depozitului de deșeuri menajere de la Valea Mărului. Una din cele două subcelule este deja finalizată, iar cea de-a doua este mai bine de jumătate realizată. În plus, constructorul a demarat lucrările și la stația de sortare de la Valea Mărului. De asemenea, se lucrează și la închiderea depozitului neconform de la Rateș (Tecuci)”, precizează autorităţile. Reamintim că Sistemul Integrat de Management al Deşeurilor din judeţul Galaţi are o valoarea totală de peste 480 de milioane de lei, fonduri europene atrase de către Consiliul Județean Galați prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Citit 995 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iulie 2021 09:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro