Contract pentru modernizarea a trei locuri de joacă

Contract pentru modernizarea a trei locuri de joacă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru modernizarea cu fonduri europene a trei locuri de joacă, Primăria Galaţi a încheiat un contract cu Asocierea MovilandMet SRL - Fraicom SRL. Este vorba despre locurile de joacă din Micro 38 –blocurile B3- B4, Micro 39C –blocurile G-A9 și Micro 39A –blocurile W2-W3. Valoarea contractului este de 1.502.463 de lei fără TVA, fiind prevăzute două luni pentru proiectare și patru luni pentru execuția lucrărilor. 
Spaţiile respective vor amenajate cu covor antitraumă, dotate cu echipamente de joacă şi delimitate.Va fi amenajat un circuit alei pietonale, spațiu verde cu rulouri de gazon și sistem de irigații automat. Se vor monta stâlpi de iluminat ornamentali, mobilier urban (bănci lemn-metal, coșuri de gunoi metalice, cișmele, pergole din lemn pentru umbrire, foișor, mese de șah/table, mese ping-pong din fibră de sticlă) şi echipamente de fitness. 
Contractul de finanțare europeană este în valoare de 2.468.377,36 lei, din care contribuția de la bugetul local este de 567.774,36 lei.

Citit 1841 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iulie 2021 14:14

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro