Caravana Aspire Teachers ajunge la Galaţi

Caravana Aspire Teachers ajunge la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pe 2-3 august 2021, caravana „Drumul către învățare autentică” organizată de Aspire Teachers ajunge în Galați. La evenimentul ce va avea loc la Hotel Ibis Styles, din data de 3 august, vor fi prezenți 100 de profesori din toată țara. 

Printre invitați se află Doru Căstăian, profesor de filosofie; Constantin Lomacaformator, liderul Departamentului de Științe la TheFIS, Germania; Vasile Brașovanu, coordonator cluster EduNetworks; Andra Mihaela Costache, subprefect al județului Galați; Măriuca Morariu, director executiv Aspire Teachers.

„Vreme de două zile, Galațiul se transformă într-un hub de învățare pentru profesori din toată țara. Evaluarea, fie a elevului sau a profesorului, tema centrală a caravanei, reprezintă esența schimbărilor în educație. Vom avea alături de noi specialiști, formatori și experți în educație, care vor împărtăși din experiența lor și vor continua să colaboreze cu rețeaua Aspire Teachers pentru a produce impact în formarea profesorilor”, transmite Mihaela Ciocan, director adjunct la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Galați, membru în echipa de organizare locală a evenimentului.

Pe lângă atelierele dedicate evaluării, evenimentul include o bibliotecă vie Teacher Show - idei bune de luat acasă, un spațiu deschis unde profesori inovatori vor „expune” proiecte și practici relevante din științe, arte, limbi străine, proiecte interdisciplinare și management educațional, care vizează competențe reale și evaluări autentice, în contexte aplicate și cât mai aproape de temele curente.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului aspireteachers.ro/caravana-aspire-teachers-2021 şi facebook.com/AspireTeachers.

Participarea este gratuită, organizatorii recomandând o donație pentru a acoperi o parte din costuri. 

Din echipa de organizare locală mai fac parte directoarele Mihaela Mihăilescu (Independența), Adriana Lefter (Tecuci) și învățătoarele Anca Dediu, Oana Onică și Raluca Mușat.

Citit 3680 ori Ultima modificare Duminică, 01 August 2021 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.