Comerțul se face doar cu autorizație

Comerțul se face doar cu autorizație
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În graba de a mai scoate un ban, mai ales din vânzarea produselor sezoniere, mulți comercianți uită să mai treacă pe la primărie pentru a scoate autorizația care să le permită acest tip de activitate. În ultima perioadă, mai mulți vânzători ambulanți, dar și agenți comerciali au fost sancționați pentru lipsa documentelor. O gălățeancă de 34 de ani este una dintre persoanele care au de plată, după ce a fost depistată vânzând fructe și legume pe trotuarul aferent unui bloc de pe strada Barboși. Lipsa licenței de comerț stradal a costat-o pe tânără o sancțiune de 2.000 de lei. Ceva mai puțin au de plată reprezentanții unui magazin de mobilă de pe bulevardul George Coșbuc. Polițiștii locali de la Serviciul Control Activități Comerciale au descoperit, în urma unei verificări, că agentul comercial nu avea autorizația eliberată de Primărie pentru activitatea în cauză, motiv pentru care i-au aplicat o amendă de 1.500 de lei.

Citit 640 ori Ultima modificare Marți, 10 August 2021 23:00

3 comentarii

 • postat de Gelu
  Miercuri, 11 August 2021 09:06
  5.13.236.***
  Concret :
  - vanzare buruieni ocazional -> AMENDA 2000lei
  - punct de vanzare mobilier cu activitate zilnica -> AMENDA 1500lei

  Politia Locala aplica legea in mod echidistant.
  1
  2
  Raportează
 • postat de Abis de prostie
  Miercuri, 11 August 2021 08:31
  77.111.247.***
  Noroc ca avem o conducere atat performanta si pregatita a Romaniei de ne mai scoate din dezastrul pe care il provoaca cei ce vand castraveti in mod infractional.
  Daca aude guvernul meu ce orori se intampla in piata din Galati, imediat da o hotarare sa se darame piata si sa fie arestati toti cei care au trecut pe acolo!
  1
  2
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 11 August 2021 08:21
  5.13.196.***
  Dar cei de pe litoral care vand produse stricate cum e? A, au autorizatie sa ne puna in pericol sanatatea, pana sunt prinsti! Daca vinzi din disperare o mana de legume, NU! Sa vine statul cel avara sa taie chitante. Bun. sa zicem corect desi nu e. Dar firmele ce nu au casa de marcat ce o folosesc, nu este EVAZIUNE? Ia luati la puricat firmele din vecinatatea fostelor complexe comuniste sa vedeti CATI DAU BON!??
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.