Accident cu un mort şi şase răniţi, printre care și gălățeni, produs pe DN 2 B, surprins într-un live pe Facebook. ATENȚIE, imagini VIDEO cu impact emoțional!

Accident cu un mort şi şase răniţi, printre care și gălățeni, produs pe DN 2 B, surprins într-un live pe Facebook. ATENȚIE, imagini VIDEO cu impact emoțional!
Sursa foto, news.ro
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

Un accident produs pe DN 2 B, în judeţul Buzău, şi care s-a soldat un mort şi şase răniţi, a fost surprins într-un live pe Facebook chiar din maşina care a provocat evenimentul. În maşină erau mai multe persoane şi ascultau muzică. În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat, potrivit news.ro.

VEZI VIDEO AICI. ATENȚIE, imagini cu impact emoțional!

Accidentul a avut loc miercuri noapte, în afara municipiului Buzău. În timp ce conducea un autoturism pe direcţia Brăila către Buzău, un şofer în vârstă de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie, de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma impactului, autoturismul tulceanului, a ricoşat într-o autoutilitară condusă pe direcţia Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod.

De asemenea, maşina brăileanului a ricoşat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinaşi, ulterior a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod marginal.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia - o tânără de 20 de ani, din Galaţi, altă tânără de 23 de ani, din Bacău şi un bărbat de 41 de ani, din Galaţi.

În urma accidentului, au fost răniţi şi şoferul de 38 de ani şi 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila, aceştia fiind membrii ai aceleiaşi familii (detalii)

Citit 35957 ori Ultima modificare Vineri, 17 Septembrie 2021 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.