Finanțare europeană pentru modernizarea Școlii "Miron Costin"

Finanțare europeană pentru modernizarea Școlii "Miron Costin"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale "Miron Costin", din cartierul I.C. Frimu, Primăria Galaţi a semnat un contract de finanțare europeană. Valoarea totală a proiectului se ridică la 3.302.396 de lei cu TVA, din care contribuția de la bugetul local este de 1.103.809 lei, iar perioada de implementare este de 24 luni.

"Proiectul vizează corpul C1, situat pe strada Alba Iulia nr. 2, construit în anul 1936, în care își desfășoară cursurile aproximativ 265 de elevi", precizează Primăria.

Vor fi executate: lucrări de reabilitare termică a clădirii şi a sistemului de furnizare a apei calde de consum; sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală pentru asigurarea calității aerului interior; lucrări de modernizare a instalației de iluminat aferente clădirii, etc.

Conform Primăriei, se află în evaluare proiectul depus pentru finanțarea lucrărilor de modernizare a corpurilor C1 și C2 din strada Alba Iulia nr. 1.

Citit 1320 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Septembrie 2021 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.