Când începe ridicarea maşinilor parcate ilegal

Când începe ridicarea maşinilor parcate ilegal
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Chiar dacă ştie că va naşte controverse, de la 1 noiembrie 2021, SC Gospodărire Urbană SRL vrea să înceapă ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar pe domeniul public al oraşului. Pentru asta, a scos la concurs trei posturi de funcţionar administrativ şi cinci posturi de dispecer. Candidaţilor nu li se cere decât să aibă studii medii şi cunoştinţe de operare PC, iar angajările se fac pe perioadă nedeterminată în cadrul Compartimentului Ridicări Auto. Cu toate acestea, nu s-au arătat doritori suficienţi pentru câte posturi sunt disponibile, motiv pentru care încă sunt aşteptate înscrieri. Concursul de angajare este programat pe 26 octombrie 2021.

Citit 4693 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 14:21

1 comentariu

 • postat de Puchinel
  Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 23:40
  86.122.130.***
  Total stupid!:
  1. Înainte de a ridica mașinile din oraș. mai bine ați face parcări suficiente în toate cartierele și zonele aglomerate din oraș;
  2. În locul angajării altor bugetari ”tăietori de frunze” la Gospodărie Urbană pentru această ”problemă” mai bine ați pune la treabă pe cei care stau degeaba prin birouri, iar pe teren i-ați folosi pe cei de la Poliția Locală care ard gazul degeaba și au și aceste atribuții în fișa postului!
  4
  29
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.