O gălăţeancă şi o tecuceancă la SuperStar România

O gălăţeancă şi o tecuceancă la SuperStar România
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţeanca Ștefana Lepădatu, în vârstă de 24 de ani, şi tecuceanca Diana Tudor, de doar 17 ani, sunt printre ultimii artişti calificaţi în urma audiţiilor la SuperStar România. De vineri, vor intra în bătălia vocilor în a doua etapă a concursului de la Pro Tv.

„Domniţa Ştefana”, o numeam, în „Viaţa liberă”, pe când era elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, pe Ştefana Lepădatu (foto dreapta). În prezent, urmează un master în Jurnalism, lucrează în publicitate, este meşter olar acreditat şi cântă la flaut, pian, tobe, clarinet, nai și saxofon. Pe scena SuperStar România a interpretat piesa  „We Don’t Have to Take Our Clothes Off” - Ella Eyre.

„Găseşte-ţi încrederea în tine! Pentru că ai voce frumoasă!”, a fost convingerea exprimată de Marius Moga. Iar Carla’s Dreams a mers chiar mai departe: „Tu chiar poţi să faci o figură frumoasă în concursul ăsta. Pentru că este în tine ceva-ul acela misterios feminin care poare face o diferenţă enormă”.

Cu trei „Da”-uri, Ştefana a primit biletul auriu către etapa următoare.

„Diana, ne dorim să ne faci franjuri în seara asta, în sensul cel mai bun!”, i-a spus Smiley tecucencei Diana Tudor (foto stânga), făcând aluzie la rochiţa elegantă pe care o purta artista. În vârstă de 17 ani, Diana cântă cu formaţia Reflex din Tecuci la evenimente. Pe scena SuperStar a cântat în manieră proprie celebra piesă a Larei Fabian „Je t'aime”. Dar juriul i-a oferit noi provocări. Mai întâi, să cânte refrenul acapella, dar fără „floricele” şi vibrato, apoi un refren pe care îl interpretează la evenimente. Cu „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, s-au convins că Diana face senzaţie pe unde merge. Convinşi că are o voce foarte bună, cristalină, ureche foarte bună, dar evenimentele i-au influenţat stilul de a cânta, membrii juriului i-au oferit trei "Da"-uri pentru a merge mai departe în competiţie.

Citit 1500 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Octombrie 2021 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.