UPDATE: Minorul dat dispărut a fost găsit

UPDATE: Minorul dat dispărut a fost găsit
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE: Minorul a fost găsit. Un șofer a unui troleibuz a sesizat prin apel 112 faptul că minorul căutat de Poliție se afla în mijlocul de transport în comun pe care îl conduce pe strada Domnească, din municipiul Galați.

Minorul a fost preluat de un echipaj de poliție și condus la sediul Secției 1 Poliție Galați, unde va fi încredințat familiei. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.


L-ați văzut? Acest copil a dispărut astăzi, în drum spre școală * Poliţiştii gălățeni caută un minor în vârstă de 12 ani, care a plecat, în cursul acestei zile, de la domiciliul său, din municipiul Galați, și nu a mai revenit.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112. Sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

"La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 14.15, polițiștii Secției 1 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său minor, Gherghea Alexandru Daniel a plecat, în cursul aceleași zile, în jurul orei 08:00, de la locuința sa, situată pe strada Albatrosului, din municipiul Galați spre școală însă, după terminarea orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu. S-a stabilit de asemenea faptul că minorul nu a ajuns la unitatea de învățământ unde acesta este elev", a transmis IPJ Galați.

La momentul plecării, copilul era îmbrăcat cu un pantalon de culoare neagră, un bigmen galben, o geacă albastră deschis și era încălțat cu adidași albi.

Semnalmente: înălțime - 1,60 m, greutate - aproximativ 44 kg, păr scurt - șaten deschis, ochi căprui.

Persoanele ce pot oferi informaţii, care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112. Sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 7620 ori Ultima modificare Marți, 23 Noiembrie 2021 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.