A încercat să treacă de control cu o asigurare falsă

A încercat să treacă de control cu o asigurare falsă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a încercat să treacă vama cu o asigurare falsă. Bărbatul s-a prezentat, miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier pentru efectuarea formalităţilor de control necesare la intrarea în țară. Acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca Mercedes Benz şi remorcă marca Schmitz, ambele înmatriculate în judeţul Iaşi. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării auto obligatorii prezentate la control pentru capul tractor marca Mercedes Benz, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic și că autovehiculul în cauză nu figurează în bazele de date ale autorităților române ca fiind asigurat la data de 24.11.2021. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 504 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 22:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro