UPDATE. Oțelul - CSM Focșani se va disputa cu intrare libera pentru spectatorii cu certificat verde

UPDATE. Oțelul - CSM Focșani se va disputa cu intrare libera pentru spectatorii cu certificat verde
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

UPDATE Oțelul - CSM Focșani se va disputa cu intrare libera pentru spectatorii cu certificat verde [detalii]


Oțelul joacă derbiul campionatului * Gruparea gălățeană are nevoie de o victorie în fața primei clasate, CSM Focșani, pentru a-și recăpăta poziția de lider.

Egalul din etapa trecută face ca Oțelul să abordeze meciul de astăzi, ora 14,00, la Galați, cu CSM Focșani, de pe poziția a doua a clasamentului, fiind la un punct în spatele liderului. Pe primul loc se află chiar adversarul de astăzi, formație ce s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în condițiile date. Momentan, miza primului loc e mai mult simbolică, întrucât la final primele patru se vor califica în play-off, după care două dintre acestea vor merge la faza barajelor pentru promovare.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu nu consideră că echipa sa are de luat o revanșă în fața Focșaniului, cu toate că a pierdut în tur, scor 1-3, meciul disputat în Vrancea.

Nu e vorba neapărat de revanșă, ci de un meci pe care noi vrem să-l câștigăm și pe care îl abordăm la victorie. Îmi asum acel egal de la Ianca și îmi doresc ca acum băieții să răspundă cum trebuie la acest joc, cel cu Focșaniul, și să câștigăm. Ne dorim să fim pe primul loc, asta-i clar, dar și după acest meci mai sunt multe partide de jucat, așa că nu se poate spune că e un meci decisiv. Am dominat de la un cap la coadă meciul de la Focșani, cu toate că am pierdut, iar de această dată îmi doresc să luăm toate punctele puse în joc, a spus Munteanu.

Din echipa Oțelului sunt șanse mari să absenteze Ștefan Farcaș, care a suferit o accidentare la antrenamente. De asemenea, Munteanu nu se va putea baza nici pe Demian, accidentat, care va lipsi la toate partidele până la finalul anului. Ușoare contuzii au mai acuzat și alți jucători, însă Munteanu speră ca până la ora partidei să-i aibă apți pe toți ceilalți elevi în afară de cei doi menționați.

Sporting abordează meciul de pe locul 5

Cu trei înfrângeri din patru meciuri disputate în retur, lieștenii au alunecat foarte serios pe toboganul clasamentului. Astfel, că după 13 etape aceștia se află pe locul al cincilea, în afara locurilor de play-off, dar și cu șanse mici de revenire. Lieștenii vor juca în această etapă în deplasare, pe terenul din Săulești al celor de la Dinamo Bacău.

Liga Elitelor

Duminică au loc ultimele meciuri din acest an din Liga Elitelor - Under 15, respectiv etapa a doua din retur. Cele două meciuri din acest weekend sunt: LPS Galați – ACS Junior Galați și LPS Vaslui – FC Bacău, în timp ce Școala de Fotbal Oțelul are etapă liberă.

Liga a cincea

În eșalonul al cincilea astăzi sunt programate meciurile etapei a 12-a: Avântul Matca – Voința Cișmele, Viitorul Frumușița – Luceafărul Berești, Prutul Vlădești – Mălina Smârdan, Flacăra Pechea – Inter Tudor Vladimirescu, Viitorul C. Negri – Șoimii Foltești, Foresta Șendreni – Lascăr Schela, Siretul Piscu – Zorile Grivița și ACS Inter Tudor Vladimirescu – Siretul Cosmești.

Citit 2741 ori Ultima modificare Luni, 29 Noiembrie 2021 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.