Noul partid al lui Dragnea are filială şi în Galaţi
Foto: Anca Melinte

Noul partid al lui Dragnea are filială şi în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Alianța Pentru Patrie (APP), cea mai nouă formaţiune apărută pe eşichierul politic românesc, condusă de Codrin Ştefănescu şi susţinută de Liviu Dragnea, are filială şi la Galaţi. Am descoperit sediul noului partid pe strada Nicolae Bălcescu, vecin cu una dintre cele mai căutate croitorii din oraş.

Pe site-ul APP am aflat şi cine se ocupă de filiala gălăţeană: Vasile Năstasă, Sebastian Șorcaru şi Ionel Dinu. Numele lui Vasile Năstasă vă este cunoscut de la alegerile locale de anul trecut, când a fost candidatul RE:Start România la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi. A fost ofiţer de logistică în cadrul Poliţiei de Frontieră, a condus Centrul Trilateral de Contact România - Moldova - Ucraina şi a ocupat funcţia de director adjunct în cadrul ITPF Iaşi.

Pe pagina sa de Facebook, Năstasă este foarte activ, promovând mesajele liderului politic Codrin Ştefănescu, dar şi pe cele ale fostului şef suprem al PSD, Liviu Dragnea. Acesta susţine la televizor că nu este membru al APP şi că doar îl susţine din umbră. De acolo îl şi conduce, prin omul său de curte, Codrin Ştefănescu.

Citit 4385 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.