Galaţi pentru Galaţi pe scena "X Factor": ESpecial, Sandy şi Casper au făcut super-spectacol la Antena 1 (VIDEO)

Galaţi pentru Galaţi pe scena "X Factor": ESpecial, Sandy şi Casper au făcut super-spectacol la Antena 1 (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

De cinci ori Galaţi, pe scena X Factor, vineri seara la Antena 1! Trupa ESpecial, formată din Alexandra Gheorghe, Denisa Antohi și Flavia Leu - elevele artistei Andreea Ignat la EStrada Studio - a adus o explozie de energie, veselie, culoare şi prospeţime în echipa Deliei. Iar duetul Sandy şi Casper - adică Alexandra Bordei şi Bogdan Panaite - a făcut super-spectacol! Grupurile gălăţene s-au luptat cu alte 11, mult mai experimentate, pentru cele trei locuri ale etapei următoare.

„Fetele vesele de la Galaţi au venit cu o energie foarte bună, cu dansul învăţat perfect! Partea de dans m-a dat pe spate!”, a mărturisit Delia, la repetiţii, despre mezinele categoriei sale în Bootcamp: trupa ESpecial, nume care vine de la Estrada Studio unde sunt eleve Alexandra Gheorghe, în vârstă de 15 ani, Denisa Antohi şi Flavia Leu, care au, fiecare, câte 16 ani.

De la audiţiile „X Factor” şi până acum, vieţile celor trei adolesccente s-au schimbat: adesea sunt strigate pe stradă cu numele trupei „ESpecial”, iar colegii de clasă au avut grijă să le arate profesorilor ce artiste au în bănci! Mai mult, în loc de „Bună, Flavia!”, un coleg de clasă o salută cu „Bounce Back - Bounce Back!”, aluzie la titlul piesei cu care fetele au trecut cu brio de etapa audiţiilor „X Factor”.

„De data asta chiar este ceva diferit: avem o parte mai sensibilă, iar în a doua jumătate o să rupem, o să facem show, coregrafie, o piesă nebună. Şi avem şi sincron şi atitudine! Noi chiar suntem pachetul complet!”, au spus ESpecial înainte de a urca pe scenă.

Adolescentele au făcut show total interpretând „All My Life” și „Let's Get It Started” într-o împletire de senzaţie.

„Bravo, măi fetelor, bravo! Energia a fost foarte bună! V-ați pregătit: coregrafie, sincron. Să cânți cu band, pe voci, e o evoluţie clară! Se vede că ați muncit, că sunteţi preocupate. Acum să ne înţelegem bine, n-a fost perfect, dar pentru implicare, «Jos pălăria!»”, a exclamat Ștefan Bănică.

„Sunteţi ESpeciale! Aveți aşa o bucurie atunci când cântaţi! Chiar vă place şi aveţi un vibe foarte bun împreună. Vocile voastre sună bine împreună. Mi-a plăcut coregrafia, mi-a plăcut armonia vocală, mi-a plăcut foarte mult totul. Felicitări!”, a spus Loredana.

„Mi-a venit în gând un documentar pe care l-am văzut de curând despre «Blackpink», şi despre sistemul în care se lucrează în Coreea. Îmi place şi mă bucur când văd că şi la noi se poate întâmpla asta, adică să lucrezi cu seriozitate, să îţi pregăteşti momentul. Cam așa trebuie să vină o trupă dacă chiar vrea să intre în categoria trupe şi nu încropiri de moment. Se vede că aţi lucrat să faceţi o performanţă bună, să vă vadă Galațiul şi nu numai!”, a remarcat Florin Ristei.

Cucerită de mezinele grupei sale, Delia le-a oferit unul dintre cele trei scaune rezervate celor calificaţi în etapa următoare. Fetele s-au menţinut până când pe scenă a urcat, din nou, Galaţiul.

Sandy şi Casper

Sandy - Alexandra Bordei şi Casper - Bogdan Panaite au devenit o trupă datorită Deliei, ei concurând individual în etapa audiţiilor. „Casper şi Sandy sună foarte bine împreună, au o energie foarte bună, sunt tineri, sunt mişto!”, a spus Delia despre creaţia ei.

„Forza Galaţi, în seara asta!” , a strigat Sandy de îndată ce a urcat pe scenă. „Ştiţi şi voi imnul Oţelul Galaţi?”, a lansat Delia provocarea. Atâta aşteptau Sandy şi ESpecial, care şi-au unit vocile cântând: „Da, da, da,/ Oţelul e viaţa mea/ Cea mai tare din Carpaţi/ Este Oţelul Galaţi/ Da, da, da,/ Asta e echipa ta/ Condusă de Delia/ X Factor va câştiga!”.

În concurs, Casper şi Sandy au transformat piesa lui Céline Dion ”Treat Her Like a Lady”, într-un spectacol inedit, cu sclipiri de rap improvizat.

„Băi fraților, surpriză peste surpriză, toate plăcute! Măi fată, ai băgat cărbuni! S-a cântat bine. Mi-a plăcut!”, a exclamat Ștefan Bănică.

Aprecieri au venit şi de la Florin Ristei şi de la Loredana. Numai că a fost misiunea Deliei să aleagă cine pleacă din concurs pentru a rămâne Sandy şi Casper. Deşi decizia ei - subiectivă credem şi noi - a fost îndelung comentată, Delia a decis să renunţe la ESpecial: „Am schimbat Galaţiul cu Galaţiul, ce să fac!”, a spus cu regret.

„Ne bucurăm că locul nostru a fost luat de concurenţi pe care noi îi voiam pe scaun. Sunt gălăţenii noştri şi chiar ne-am ataşat foarte mult de ei şi îi iubim Nu suntem chiar atât de dezamăgite!”, a mărturisit, dând dovadă de fairplay artistic, trupa ESpecial.

Din păcate, la numai un pas de gongul final al serii, Sandy şi Casper au fost nevoiţi şi ei să se ridice pentru a lăsa locul altora.

Foto: Antena 1

Citit 6137 ori Ultima modificare Duminică, 28 Noiembrie 2021 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.