Unde se lucrează și unde nu, în minivacanța de 1 Decembrie

Unde se lucrează și unde nu, în minivacanța de 1 Decembrie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Toți bugetarii beneficiază de zile libere de Sfântul Andrei și de Ziua Națională. Nu se lucrează cu publicul la finanțe, poștă, apă-canal, gaze și energie electrică. Firmele private, în special magazinele alimentare și cele de comerț, funcționează normal, cele două zile libere legale lucrate urmând să fie recuperate de angajați.

Toate instituțiile bugetare și centrele lor de relații cu clienții (de exemplu, AJOFM, Fisc, oficii poștale etc.) vor fi închise marți și miercuri, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, zile declarate oficial nelucrătoare. Însă nu doar la bugetari vor fi zile libere.

În perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, centrele de relaţii clienţi ale Engie România sunt închise în toată țara, cu excepția punctului de vânzare din Băneasa Shopping City din București. De joi, 2 decembrie, se revine la programul obişnuit de funcţionare. De asemenea, marți, 30 noiembrie, și miercuri, 1 decembrie, serviciul de call-center național va fi indisponibil. Clienții pot transmite solicitările lor prin formularul de contact de pe site-ul engie.ro https://www.engie.ro/contact/.

Magazinul Enel din Galați, de pe strada Brăilei, este și el închis marți și miercuri (30 noiembrie - 1 decembrie). De joi, și acesta va reveni la programul obişnuit. Enel le recomandă clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Nici în centrele de relații cu clienții ale Electrica Furnizare nu se lucrează marți si miercuri.

Oficiile poștale din Galați sunt închise marți și miercuri și vor reveni la programul normal începând de joi, zi din care va începe distribuirea pensiilor pe luna decembrie. Închise, în aceste două zile, sunt și sediile Administrației Județene a Finanțelor Publice din municipiul Galați și din județ.

Nici casieriile și centrele de relații cu publicul din Galați ale Apă Canal nu lucrează pe 30 noiembrie și 1 decembrie. "Asigurăm permanența în aceste zile, ca de obicei, iar dispeceratul poate fi contactat non-stop, la numerele de telefon 0236.463294 sau 0236.473380 int. 133", ne-a spus purtătoarea de cuvânt, Cornelia Arnăutu.

Vor fi deschise, în schimb, marți și miercuri, magazinele, hipermarketurile și centrele comerciale din Galați. Gălățenii vor putea face cumpărături și din piețe. Conform directorului general al Administrației Piețelor Agroalimentare, Marcela Daniela Costea, piețele din Galați și magazinele economat au program normal în zilele de marți și miercuri, între orele 7,00 și 19,00, cu mențiunea că programul unor economate poate fi ajustat, în funcție de numărul vânzătoarelor.

În final, să spunem că serviciul Decese al Primăriei Galați este deschis în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, între orele 9,00 și 14,00. Doamne-ajută să nu fie nevoie de el!

Citit 3889 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Decembrie 2021 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.