UPDATE: Minora a fost găsită

UPDATE: Minora a fost găsită
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

UPDATE. Minora a fost găsită. Nu a fost victima niciunei infracțiuni, potrivit poliției.


AȚI VĂZUT-O? Această minoră a dispărut de la domiciliu * Polițiștii gălățeni caută o minoră, în vârstă de 13 ani, care a plecat, în cursul acestei zile, de la domiciliul său, din municipiul Galați, și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

"Astăzi, 10 decembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 4 Poliție Galați, au fost sesizați cu privire la faptul că Stănescu Câmpina Florentina Mihaela, în vârstă de 13 ani, ar fi plecat de la domiciliul său, din municipiul Galați, strada Tușnad, în jurul orei 13.30, precizând că se deplasează la un magazin din apropierea locuinței, dar nu a mai revenit. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o fustă lungă albă, cu modele argintii la partea de jos, vestă neagră și bluză roșie. Semnalmente: înălțime - 1,60 m, greutate - aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, lung, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare", a transmis IPJ Galați.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 4407 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.