Bătaie şi scandal, în numele fiicei

Bătaie şi scandal, în numele fiicei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean de 45 de ani a ajuns la Urgenţe, bătut bine, după ce cu o seară înainte i-a luat apărarea fiicei sale, în faţa unor coate-goale de prin zonă, cu care mai avusese probleme în trecut.

„Fiică-mea are 17 ani şi jumătate. A venit la mine supărată şi mi-a spus că s-au luat unii de ea şi că unul îi trăsese fusta. Am ieşit să văd ce se întâmplă. Erau adunaţi vreo zece băieţi”.

„N-am făcut nimic decât să-i întreb ce au avut cu fata mea, iar ei au sărit pe mine. Nu ştiu să spun câţi au dat. După aceea am ajuns aici”, povesteşte Nelu Ciobanu, părintele agresat.

„În cursul nopţii de ieri, ambulanţa a dus la spitalul nostru un bărbat cu un traumatism cranio-cerebral prin agresiune. Pacientul prezintă şi o plagă la nivelul scalpului. A fost internat de urgenţă în serviciul de Neurochirurgie, unde în acest moment este supus unui examen de specialitate, care include şi o tomografie cerebrală”.

„Este stabil hemodinamic, dar are uşoare tulburări de memorie post-traumatism pe care sperăm să le depăşească în următoarele câteva zile, perioadă pentru care va mai rămâne internat”  a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Lucica Grigorică.

„Fiica bărbatului agresat a sunat la 112, iar un echipaj de Poliţie de la Secţia 5 s-a deplasat la faţa locului. Totuşi, s-a iscat un nou scandal”.

„Agresorul nu mai era la locul faptei, iar sora acestuia, care a devenit agresivă, a fost sancţionată cu o amendă de 500 de lei. Odată eliberat certificatul medico-legal, bărbatul internat va putea depune plângere, dacă va dori acest lucru”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Citit 1323 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.