Hotelurile și băncile din centrul orașului, fără curent timp de opt ore
Foto: Marian Calestru

Hotelurile și băncile din centrul orașului, fără curent timp de opt ore
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Cele două mari hoteluri din centrul Galațiului, sediile a patru bănci și instituții financiare, dar și alți consumatori casnici și agenți economici din zonă nu vor avea energie electrică, timp de opt ore, de la 8,00 la 16,00. Întreruperea programată de către Distribuție Energie Electrică România (DEER) - Sucursala Galați nu este pentru mâine, ci pentru ziua de 3 februarie, astfel că, dacă permiteți o glumă, cei din zonă au destul timp la dispoziție să pună deoparte câteva găleți de curent pentru ziua respectivă.

Conform listei întreruperilor programate în următoarele două săptămâni publicate pe pagina DEER, joi, 3 februarie 2022, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, de la ora 8,00 la ora 16,00, în zona centrală a străzilor Domnească și Bălcescu. Acest lucru va bloca toate operațiunile financiar-bancare ale sediilor din zonă ale OTP Bank, ING Bank, Banca Românească, Omniasig, inclusiv bancomatele amplasate în centru. Vor mai fi afectate sediul Galtour și hotelurile Mercure Galați Centrum și Ibis Styles Dunărea. Sunt singurele nume precizate de DEER - Sucursala Galați ca fiind ale clienților afectați, dar e bine ca și ceilalți consumatori din zonă să fie pregătiți, măcar sufletește, să rămână fără curent timp de mai multe ore.

Sunt întreruperi și în alte zone

Cu doar o zi înainte, pe 2 februarie, este programată o altă întrerupere de furnizare a energiei electrice, de această dată de șase ore (de la 8,00 la 14,00), pe străzile Brăilei, Frunzei, Anghel Saligny, Cașin, Nămoloasa, Cricov, Brașov, Petroșița, Predeal și Prisaca. Printre consumatorii afectați de întrerupere și menționați pe lista DEER se numără magazinul Mocheta, complexul Grandly Nobless, sediul WBC Security, Lulu Gym, Vintage Pub, Bobo Wash Car și complexul 12 apartamente de pe strada Frunzei.

Detalii despre toate întreruperile programate pot fi accesate la adresa https://intreruperi.edmn.ro/intreruperi.aspx.

Citit 3745 ori Ultima modificare Joi, 27 Ianuarie 2022 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.