Patroana de la „Trabaho” SRL – arestată şi eliberată la Galaţi

Patroana de la „Trabaho” SRL – arestată şi eliberată la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Trabaho” SRL a făcut 52 de victime numai în oraşul nostru * Cercetarea patroanei – în libertate *

A reuşit să bage spaima în oamenii cinstiţi, în căutare de joburi în străinătate, din patru judeţe. Victimele firmei „Trabaho” SRL pot fi întâlnite în Galaţi, Brăila, Tulcea şi Iaşi.

Iar creierul întregii afaceri a ajuns în faţa instanţei ieri, la Judecătoria Galaţi, după ce arestarea a survenit în ziua de miercuri, tot în Galaţi. 

Înşelăciune şi fals

„Viaţa liberă” a scris deja despre cazurile gălăţenilor păcăliţi de societatea care le promitea contracte avantajoase, dar care îi lăsa şi fără ultimii bani.

Toate au însă un sfârşit. Ieşeanca Mariea Poclid, 50 ani, administrator al „Trabaho” SRL din Galaţi, a fost reţinută miercuri pentru 24 de ore, pentru înşelăciune şi fals.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi confirmă: „Timp de un an, în intervalul 2008-2009, femeia a indus şi a menţinut în eroare un număr de 52 persoane, încheind cu acestea contracte prin care le asigura că vor fi angajate în diferite domenii de activitate, în Marea Britanie, Cipru şi Spania”.

Pagubă de 3.800 euro

Contractele şi angajamentele de muncă ar fi fost întocmite în fals, de la fiecare persoană Mariea Poclid încasând sume cuprinse între 50 şi 120 euro, pentru care elibera chitanţe întocmite în fals, paguba fiind de 3.800 euro şi 860 lei.

În cursul zilei de ieri, femeia a fost prezentată Judecătoriei Galaţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 zile.

Şi tot ieri, după 4 ore de şedinţă, la ora 16,30, Robert George Florea, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Galaţi a declarat că cercetările pentru stabilirea întregii ei activităţi infracţionale vor continua cu acuzata în libertate.

Citit 3869 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.