Cu spânzuratul în faţa geamului!

Cu spânzuratul în faţa geamului!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 43 de ani s-a spânzurat, miercuri seara, într-un copac din zona Albatros. Ca printr-o minune, chiar în momentele în care gălăţeanul se legăna în laţ, un bărbat care locuieşte la blocurile din zonă a ieşit la o ţigară, pe balcon.

Mişcarea din copac i-a atras atenţia gălăţeanului, iar când a văzut că omul din arbore nu se caţără, ci atârnă şi se zbate, şi-a dat seama că a devenit spectatorul unui eveniment care are toate şansele să se termine tragic.

A alertat câţiva tineri care se aflau în apropiere şi care l-au ridicat pe spânzurat de picioare, după care l-au coborât din arbore. Din fericire, era încă viu. La faţa locului a intervenit imediat un echipaj al Ambulanţei.

„Am fost solicitaţi să intervenim în cazul acestui bărbat care se spânzurase şi pe care vecinii în coborâseră din copac. I-am acordat primul ajutor şi l-am transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Am constatat că se afla în stare de ebrietate”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi (FOTO).

Bărbatul urma să fie transportat la Spitalul de Psihiatrie, dar a fugit de la Urgenţe. 

Sperăm doar că pe viitor n-o să mai încerce să se spânzure. Nu de alta, dar e încă tânăr şi are pentru ce să trăiască.

În plus, nu-i frumos nici să te joci prea mult cu nervii oamenilor care ies seara la  ţigară, pe balcon şi care îţi salvează viaţa.

pnl3
Citit 1946 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.