Samuraii Akikai din Tecuci, din nou pe scena „Românii au talent” (VIDEO)

Samuraii Akikai din Tecuci, din nou pe scena „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Finalişti în primul sezon al emisiunii „Românii au talent”, samuraii Clubului Sportiv Akikai din Tecuci au revenit pe scena „Românii au talent”, vineri seara. Trupa Akikai Energy a ţinut publicul şi juriul cu sufletul la gură, dovedind că artele marţiale pot face spectacol de fiecare dată.

Cei 14 sportivi, cu vârste cuprinse între 10 și 53 de ani, au combinat salturile cu acrobaţia şi forţa loviturilor fulgerătoare cu graţia. Potrivit Pro Tv, în trupa din Tecuci sunt și copii care au participat la competiţii importante, unde s-au şi impus: Vlăduț Botez, de 15 ani, este campion mondial, european și național la arte marţiale pe muzică (musical forms), iar Alexandru Enache, de 13 ani, este câștigător mondial la musical forms și la autoapărare. Seniorul grupului se numeste Daniel Mazilu, este multiplu campion mondial la "all styles musical forms" (arte marţiale demonstrative), iar de profesie este inginer electronist.

Momentul a cucerit-o pe Andra, dar nu numai pe ea!

„Impresionant! V-aţi descurcat de minune!”, a exclamat, de la masa juriului, actorul Mihai Bobonete.

„Dacă îmi place ceva la ei - dincolo de artele marţiale, pe care e clar că le stăpânesc foarte bine - este că au reuşit să facă din asta un spectacol”, a spus Andi Moisescu.

„Eu mi-am închipuit că sunt în locul vostru, că fac salturile alea, că sunt legat la ochi şi mă dau peste cap şi lovesc cu piciorul”, le-a mărturisit actorul Dragoş Bucur.

Cu patru "Da"-uri, tecucenii s-au calificat în etapa următoare.

Citit 2532 ori Ultima modificare Luni, 28 Februarie 2022 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.