Bătaie în stradă în urma unui conflict pe Facebook. Șapte tineri au fost reținuți

Bătaie în stradă în urma unui conflict pe Facebook. Șapte tineri au fost reținuți
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Șapte adolescenți din Galați au fost surprinși de un jandarm aflat în timpul liber în timp ce agresau un alt tânăr. Bătaia a pornit de la o dispută avută pe o rețea de socializare. Agresorii au fost prinși de jandarmi și polițiști.

Un jandarm aflat în timpul liber a observat joi după-amiază, în timp ce mergea spre casă, un grup de șapte persoane care loveau cu pumnii și picioarele un tânăr. Jandarmul a intervenit, iar cei șapte au fugit în direcții diferite. Militarul a alergat după aceștia și a anunțat echipajul de jandarmerie, indicând direcția în care au fugit o parte dintre ei. Trei dintre tineri au fost prinși de jandarm, iar restul au fost prinși de către echipaje de jandarmerie și poliție.

"Persoana agresată are 19 ani și a fugit de la fața locului, dar a fost identificată ulterior de către forțele de ordine. Cei șapte tineri au fost conduși la sediul poliției în vederea continuării verificărilor. Aceștia au vârsta cuprinsă între 16 și 21 ani, motiv pentru care la sediul poliției au fost chemați și părinții minorilor", a anunțat Jandarmeria Galați.

Tânărul bătut va depune plângere împotriva agresorilor și își va scoate certificat medico-legal.

Cercetările sunt continuate de poliție.

Citit 3274 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.