Bătaie stropită cu alcool

Bătaie stropită cu alcool
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi-a dorit o noapte de pomină şi chiar de asta a avut parte, numai că mult doritul dezmăţ a luat o turnură tare neplăcută! Vorbim despre un tânăr de 19 ani care locuieşte într-un centru de plasament (fostul „Ion Creangă”).

Prin ce păţanii a trecut asistatul în noaptea de miercuri spre joi? Mai întâi s-a strecurat pe stradă, apoi se pare că a consumat ceva alcool. A urmat o bătaie pe care a încasat-o şi în cele din urmă a ajuns la Urgenţe.

Acum este internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi şi are suficient timp să-şi povestească aventurile nocturne:

Poc! Trosc! Au!

„Am ajuns acolo (în zona Bingo Europa – n.r.) şi nişte băieţi s-au luat de mine fără motiv. Mi-au dat cu pumnii şi când am intrat după ei m-au luat de gât şi iar m-au lovit. Erau toţi beţi”, povesteşte Florin Năstase.

Se pare, însă, că nu erau singurii care trăseseră la măsea. Tânărul nu vrea, însă, să ne spună prea multe despre motivul care l-a determinat să fugă din centrul de plasament şi nici de ce se afla în compania agresorilor.

„Un tânăr cu probleme”

„Trebuie spus mai întâi că a plecat din centru fără bilet de voie şi fără să anunţe. Din primele informaţii pe care le-am putut afla ulterior, a mers în zona Bingo Europa, unde a avut de-a face cu agresorii, dar şi cu oamenii legii.”

„Ceea ce vă pot spune cu siguranţă este că el este elev în clasa a X-a la „Simion Mehedinţi” şi are certificat de încadrare în grad mediu de handicap”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, Tania Calcan.

Se pare că tânărul e aspru la mânie şi, de cele mai multe ori când cineva îi face zile fripte, sună la 112 să-şi spună păsul.

Pâră, nu plângere legală

„Tânărul le-a povestit poliţiştilor că a fost agresat, dar nu a depus plângere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

Sperăm că, măcar aşa, tânărul nostru a învăţat că viaţa de noapte a fost făcută pentru alte categorii de gălăţeni şi că mai bine i-ar fi dacă ar sta cuminte.  

Citit 1076 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.