Drumul expres Galaţi - Brăila va fi supravegheat timp de 13 ani!

Drumul expres Galaţi - Brăila va fi supravegheat timp de 13 ani!
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a atribuit asocierii K-Box Construction Design - Salfo and Associates contractul pentru servicii de supervizare a proiectării şi execuţiei drumului expres Brăila - Galaţi. Valoarea totală a contractului este de 9.868.294 de lei fără TVA, iar durata este una extrem de lungă: 158 de luni - 10 luni pentru etapa de proiectare, 24 de luni pentru etapa de execuţie a lucrărilor şi 124 de luni supervizarea pentru perioada de garanţie a lucrărilor. Criteriul de atribuire a fost "cel mai bun raport calitate-preţ", iar serviciile vor fi decontate din fonduri europene.

Conform datelor din portalul achiziţiilor publice, misiunea asocierii va consta în "furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul perioadei de proiectare și execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garanție, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că antreprenorul proiectează și execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul".

Reamintim că, la drumul expres Brăila - Galaţi, constructorii din asocierea SC SA & PE Construct SRL - Spedition UMB - Tehnostrade SRL lucrează şi noaptea, după cum a semnalat Asociaţia Pro Infrastructură!

Citit 5086 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2022 07:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.