Societatea Studenţilor Medicinişti a împlinit un an

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekendul care tocmai s-a încheiat, Societatea Studenţilor Medicinişti din Galaţi (SSMG) a împlinit un an de existenţă.

„Per total, în acest prim an, am derulat 20 de proiecte, printre care donări de sânge, acţiuni de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la anumite riscuri şi strategii legate de menţinerea propriei sănătăţi, traininguri şi campanii de donare de jucării”, a precizat preşedintele SSMG, Ştefan Roşca.

Totuşi, acţiunile nu se termină aici, ci aici încep: lista de acţiuni planificate pentru viitorul apropiat este şi ea destul de bogată.

„În următoarea lună, 26 de studenţi vor deveni voluntari ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în cadrul practicii pe care o vom desfăşura”, a mai spus preşedintele SSMG.

Mulţumiri speciale

Sărbătoarea a culminat cu un chef într-unul dintre cluburile gălăţene care găzduieşte petrecerile mediciniştilor în fiecare joi seara. „Ţinem să le mulţumit în aceste momente tuturor celor care ne-au ajutat să existăm şi să mergem mai departe.

Adresăm mulţumiri cu totul speciale decanului nostru de la Facultatea de Medicină şi Farmacie, prof. dr. Aurel Nechita, directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, şefului serviciului ATI, prof. univ. dr. Nicolae Bacalbaşa şi directorului Serviciului de Asistenţă Medicală Şcolară, Comunitară şi Spitalicească, dr. Costinela Georgescu”, a mai spus Ştefan Roşca.

Citit 691 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.