167 de gălăţeni sancţionaţi într-o săptămână

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna trecută, agenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Comunitare au acţionat pe raza municipiului Galaţi, îndeosebi pe arterele cu trafic auto şi pietonal intens, pentru prevenirea şi combaterea abaterilor statice (opriri, staţionări, parcări neregulamentare), a traversărilor prin locurile destinate spaţiului verde, cât şi a combaterii expunerii la vânzare a autoturismelor pe domeniul public.

În cadrul activităţilor de săptămâna trecută, poliţiştii comunitari au constatat şi aplicat un număr de 167 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 8350 lei.

Astfel, 85 de gălăţeni au fost amendaţi pentru că şi-au oprit autoturismele pe banda 1 de circulaţie, alţi 35 pentru că au oprit în staţiile de transport călători, iar alţi nouă gălăţeni au primit amenzi pentru că au oprit pe trecerile de pietoni, scuaruri sau insule de dirijare a circulaţiei. 

Tot pentru parcări neregulamentare, dar pe trotuar de data aceasta, au fost amendaţi 17 conducători auto. 11 gălăţeni care au traversat strada prin locuri nepermise au fost amendaţi, iar un conducător auto care şi-a parcat maşina pe spaţiul verde a scos şi el bani din buzunar pentru a plăti amenda.

Citit 1100 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.