Podul de la Brăila va fi gata la sfârșitul anului

Podul de la Brăila va fi gata la sfârșitul anului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Premierul Nicolae Ciucă a declarat vineri, după o vizită pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila, că din partea constructorului şi beneficiarului s-au prezentat garanţii că podul va fi dat în circulaţie în luna decembrie a acestui an.

"Am venit astăzi în judeţul Brăila pentru a putea să evaluăm la faţa locului stadiul lucrărilor la Podul Suspendat peste fluviul Dunărea. Am discutat toate elementele de detaliu şi data de finalizare a lucrării. Este evident că, deşi ne aflăm în întârziere, proiectul trebuia predat anul trecut în decembrie, avem garanţii în acest moment de la constructor şi beneficiar că se vor întreprinde toate demersurile şi se vor executa lucrările, astfel încât în luna decembrie anul acesta podul să poată fi dat în circulaţie", a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că, având în vedere că acesta este singurul pod suspendat de pe teritoriul ţării noastre, inginerii români ar trebui să înveţe aceste noi tehnologii legate de implementarea acestui proiect, puse în practică de două firme străine, una din Italia şi cealaltă din Japonia, pentru ca, în viitor, să dezvoltăm astfel de lucrări şi cu forţe proprii.

Premierul Nicolae Ciucă, în vizită în județele vecine. Detalii

Citit 1622 ori Ultima modificare Vineri, 15 Aprilie 2022 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.