Somelier Dănuț Șendrea și chef Nicolai Tand au degustat vinuri gălățene la Galați Live Cooking Show

Somelier Dănuț Șendrea și chef Nicolai Tand au degustat vinuri gălățene la Galați Live Cooking Show
Cosmina Bratu și somelierul Dănuț Șendrea
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În perioada 27 -29 mai 2022, în Piaţa Centrală din Galaţi, gălățenii au putut participa la Galați Live Cooking Show, o experiență inedită pentru cei care iubesc să mănânce și să învețe din artele gătitului. Provocări culinare, invitaţi speciali, demonstrații culinare live, concerte cu muzică populară și de dans. Publicul a putut afla poveşti din bucătărie, din viaţă, antrenate la foc continuu de către invitaţii speciali: chef Horia Vârlan, chef Nicolai Tand și somelier Dănuț Șendrea.

Pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice, Galați Live Cooking Show a oferit nu doar showuri gastronomice live, ci și workshop-uri pe teme culinare și degustări de vinuri, un moment care nu putea fi ratat de către producătorii gălățeni, printre care și Crama Bratu de la Tulucești, minunat reprezentată de Cosmina Gabriela Bratu, o domnișoară care a apreciat la certa ei valoare prezența unor nume precum chef Nicolai Tand și somelier Dănuț Șendrea, pe care nu i-a lăsat să plece fără să deguste vinurile gălățene.

Foto 1, galerie. Chef Nicolai Tand și somelierul Dănuț Șendrea degustă un vin de la Crama Bratu

Citit 2730 ori Ultima modificare Marți, 31 Mai 2022 23:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro