Cine va finaliza Muzeul de Artă Vizuală?

Cine va finaliza Muzeul de Artă Vizuală?
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

După rezilierea contractului cu firma bucureșteană Midanne Invest Grup SRL, Consiliul Județean (CJ) Galați caută constructor pentru finalizarea sediului futurist al Muzeului de Artă Vizuală din parcul Rizer.
Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), obiectul contractului este reprezentat de execuţia restului de lucrări aferente obiectivului de investiție rămas nefinalizat. Valoarea totală estimată este de 18,8 milioane de lei, fiind întocmită expertiză tehnică în acest sens. Durata de execuție a lucrărilor este de un an de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție acordată va fi de minimum trei ani, de la data semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.
Ofertele constructorilor interesați sunt așteptate până la data de 11 iulie a.c., atunci când ar urma să fie deschise în SEAP, iar criteriul de atribuire a fost stabilit "prețul cel mai scăzut".

Citit 1932 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2022 09:28

3 comentarii

 • postat de i
  Vineri, 17 Iunie 2022 14:33
  5.13.134.***
  Deci...cred că deabia la anul se vor mișca lucrurile în sensul continuării lucrărilor la construirea muzeului... Că până se face licitația, până analizează ăștia docomentele/ofertele depuse, până gândesc ei ce decizie să ia și ce companie să aleagă ca și câștigătoare a licitației de continuarea lucrărilor, până se ia decizia în sine de a da startul lucrărilor firmei/companiei respective ce va fi declarată câștigătoarea licitației, pân' se instalează muncitorii respectivei companii/firme pe șantierul cu pricina, pân' urn3sc utilajele/mâna de lucru în lucrarea efectivă... Vai de...steaua noastră. Nici la anu' nu inaugurăm mozeul.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Goe
  Vineri, 10 Iunie 2022 04:59
  5.13.148.***
  Pretul cel mai scazut inseamna si lucrari la fel de scazute! Adica de mantuiala,marca PSD ! La fel ca si podul ce a rezistat de la inaugurare 6 luni si pe care a fost intins un banner pe care scria: Fapte nu vorbe !
  3
  4
  Raportează
 • postat de paloma
  Vineri, 10 Iunie 2022 00:07
  5.13.216.***
  ...cu consililul judetean in frunte(psd), vom avea victorii multe !!!...
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.