Din nou, vești bune pentru fermierii gălățeni

Din nou, vești bune pentru fermierii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ședința Comisiei Tehnico-Economice de joi, 9 iunie, din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) au fost susținuți și aprobați indicatorii pentru realizarea investiției “Reabilitarea infrastructurii principale de irigații Câmpia Covurlui, județul Galați”. Apa pentru irigații, prelevată cu stația SPA Dunăre, este transportată prin Canalul Magistral Luncă (CML) spre următoarele stații de repompare, putând deservi, per total, o suprafață de 91.794 hectare.

”Pe lângă reabilitarea și modernizarea obiectivelor de mai sus, avem vești bune și pentru fermierii deserviți de SPA Liești, această stație fiind inclusă în acest proiect de anvergură”, ne-a informat directorul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare (FTIF) Galați, din cadrul ANIF, Adrian-Sorin Pîrvu.

Acesta a adăugat că, deși s-a încercat promovarea acestei investiții în ultimii ani fără succes, de data aceasta reprezentanții ANIF sunt încrezători că o vor realiza. Valoarea va fi de 88.364.464 lei, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Citit 707 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iunie 2022 10:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.