APEL UMANITAR. Andrei are nevoie de ajutor

APEL UMANITAR. Andrei are nevoie de ajutor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru cine are posibilități și își dorește să sprijine un copil care încearcă să-și construiască un viitor, poate să îi întindă o mână de ajutor unui adolescent din Galați. 

El este Andrei Ciochină, un băiat sociabil, iubit de profesori şi colegi, dar foarte bolnav, încă de la vârsta de doi ani. Este elev în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială Nr. 17, anul acesta promovând cu media 7,50. În urma investigațiilor efectuate de echipe de medici din Iaşi şi Bucureşti, a fost diagnosticat cu întârziere în dezvoltarea limbajului cu TSA (tulburare din spectrul autismului). De 12 ani se luptă cu această boală urmând diverse tratamente şi terapii, ajutat de diverse fundaţii şi asociaţii din Galaţi.

O rază de speranţă a venit de curând de la Centrul Neuroperformance din Bucureşti, care practică o terapie ce a dat rezultate favorabile în cazuri asemănătoare. O şedinţă costă 1.223 de lei, iar Andrei are nevoie de numeroase şedinţe de acest fel, părinţii nedispunând de aceşti bani. Împreună, putem să-i oferim o şansă lui Andrei!

Cine dorește să ajute, poate dona în contul RO60BTRLRONCRT00G2875602 (Ciochină Dumitru Adi), cu mențiunea: DONAȚIE.

Citit 1026 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.