Contract pentru heliport şi extinderea parcării de la Spitalul Județean

Contract pentru heliport şi extinderea parcării de la Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a desemnat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP) o asociere de firme ce trebuie să finalizeze extinderea parcării supraetajate de la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Ap. Andrei". Este vorba despre RBX Electric Flash Led SRL (în calitate de ofertant lider), alături de compania prahoveană Edlex Pro Consulting SRL, subcontractanții băcăuani Gamser Protec SRL și Gamser Cons SRL, împreună cu terțul subcontractant Zingher Construct SRL. Valoarea contractului este de puțin peste 21 milioane de lei, exclusiv TVA.
"După finalizarea lucrărilor, noua parcare supraetajată din curtea unității medicale va avea 466 de locuri de parcare. Heliportul pe care va ateriza elicopterul SMURD va fi construit pe acoperișul parcării supraetajate din curtea Spitalului Județean și va fi conectat cu Unitatea de Primiri Urgențe prin intermediul unei pasarele și a două lifturi exterioare, astfel încât pacienții să fie transferați cât mai repede la serviciul de urgență”, a menționat Costel Fotea, președintele CJ.
Acesta a mai anunțat că, din păcate, pentru realizarea acestor lucrări este nevoie ca actuala parcare să fie închisă. "Până la emiterea ordinului de lucrări și închiderea parcării, mai trebuie finalizate procedurile pentru desemnarea unui diriginte de șantier și obținute diverse avize și autorizații. În funcție de aceste proceduri, va fi anunțată ulterior data închiderii parcării", a mai precizat Costel Fotea.

Citit 720 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2022 06:43

4 comentarii

 • postat de Alexutz
  Joi, 07 Iulie 2022 15:07
  5.2.205.***
  Astept cu nerabdare sa aterizeze elicopterul in mijlocul cartierului.......astia nu cred ca au vazut o aterizare de elicopter in viata lor si ce implica asta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de MM
  Sâmbătă, 02 Iulie 2022 11:01
  5.13.208.***
  Mda, măi dragă administrație PSD-istă, mai țineți minte a câta oară reincalziți CIORBA cu cea parcare supraetajată și cel heliport ce deservește spitalul județean Galați?
  Mai țineți minte câte spitale regionale și câte aeropoarte ați promis din 2016 și până-n prezent?
  Evident că țineți minte, dar este mai ușor să mințiți și să manipulați electoratul vostru naiv, decât să-i convingeti că au fost mințiți și manipulați!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion
  Vineri, 01 Iulie 2022 09:38
  82.79.117.***
  De cand se tot frasuiesc cu aceasta parcare, se construia un spital nou cu toate utilitatile. Se toaca banii continuu si nu e functional complet cu anii...
  0
  2
  Raportează
 • postat de vecinul gica
  Vineri, 01 Iulie 2022 08:43
  86.124.202.***
  In poze arata frumos. Dar, s-au gandit vreo secunda alesii locali la ce zgomot face un elicopter care aterizeaza pe acest heliport. Adio liniste in zona. Si ce frumos va fi pentru cei ce locuiesc in blocurile de pe langa spital cand pe la ora 1 sau 3 noaptea vor fi treziti din somn de elicopterele cu pricina. Atunci sa vezi reclamatii la primarie si nu numai pentru tulburarea linistii publice. Parca asa ii spune, nu ? Adio liniste publica si bun venit zgomote de cosmar. Faina treaba. Nu era suficient heliportul de langa turnul de televiziune. Musai trebuia facut ceva si in buricul targului, asa, pentru ,,linistea,, alesilor nostri.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.