Contract pentru heliport şi extinderea parcării de la Spitalul Județean

Contract pentru heliport şi extinderea parcării de la Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați a desemnat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP) o asociere de firme ce trebuie să finalizeze extinderea parcării supraetajate de la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Ap. Andrei". Este vorba despre RBX Electric Flash Led SRL (în calitate de ofertant lider), alături de compania prahoveană Edlex Pro Consulting SRL, subcontractanții băcăuani Gamser Protec SRL și Gamser Cons SRL, împreună cu terțul subcontractant Zingher Construct SRL. Valoarea contractului este de puțin peste 21 milioane de lei, exclusiv TVA.

"După finalizarea lucrărilor, noua parcare supraetajată din curtea unității medicale va avea 466 de locuri de parcare. Heliportul pe care va ateriza elicopterul SMURD va fi construit pe acoperișul parcării supraetajate din curtea Spitalului Județean și va fi conectat cu Unitatea de Primiri Urgențe prin intermediul unei pasarele și a două lifturi exterioare, astfel încât pacienții să fie transferați cât mai repede la serviciul de urgență”, a menționat Costel Fotea, președintele CJ.

Acesta a mai anunțat că, din păcate, pentru realizarea acestor lucrări este nevoie ca actuala parcare să fie închisă. "Până la emiterea ordinului de lucrări și închiderea parcării, mai trebuie finalizate procedurile pentru desemnarea unui diriginte de șantier și obținute diverse avize și autorizații. În funcție de aceste proceduri, va fi anunțată ulterior data închiderii parcării", a mai precizat Costel Fotea.

Citit 1057 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2022 06:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.