O nouă sală de spectacole la Centrul Cultural "Dunărea de Jos"

O nouă sală de spectacole la Centrul Cultural "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Miercuri, 29 iunie, Consiliul Județean (CJ) Galați a lansat un nou proiect cu fonduri europene implementat alături de parteneri din Republica Moldova, după cele din Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele și secția de Pediatrie de la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor. Este vorba despre o nouă sală de spectacole, ce urmează a fi realizată la Centrul Cultural "Dunărea de Jos". În paralel, autoritățile moldovene din raionul Hîncești vor reabilita și dota cu echipamente moderne Moara cu Aburi din comuna Mereșeni.
"Noua sală de spectacole, pentru care avem deja și constructorul desemnat, va avea 154 de locuri. Aici vor putea fi organizate spectacolele celor peste 700 de copii ai Școlii de Arte (actorie, artă foto, canto muzică populară, canto muzică ușoară, chitară/vioară, saxofon, pictură, grafică, dans clasic, pian, percuție, acordeon/orgă), din cadrul centrului. Clădirea va avea etaj și mansardă, astfel că în noile spații create vor fi amenajate inclusiv săli de curs, cabine pentru artiștii centrului, un studio de înregistrări și săli de expunere", a precizat președintele CJ, Costel Fotea. Valoarea investiției este de circa 1,2 milioane de euro, inclusiv cheltuieli neeligibile.

Citit 389 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de Ion
  Vineri, 01 Iulie 2022 09:42
  82.79.117.***
  Banuiesc ca nu se pot organiza atatea spectacole simultan in toate salile detinute de primarie, consiliul judetean, etc? Asta ar fi de fapt problema... Prea multe spectacole si prea putine sali disponibile...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.