Atac armat într-un mall din Copenhaga: mai multe persoane au fost ucise

Atac armat într-un mall din Copenhaga: mai multe persoane au fost ucise
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mai multe persoane au fost ucise într-un atac armat comis într-un centru comercial din Copenhaga, duminică, 3 iulie 2022, a anunțat poliția daneză, precizând că un tânăr de 22 de ani a fost arestat în legătură cu atacul, pe care nu-l exclude a fi un „act de terorism”, relatează Reuters.

Poliția din Copenhaga a anunțat că mai multe persoane au fost lovite de focuri de armă, duminică, într-un centru comercial din capitală.

Într-un mesaj pe Twitter, Poliția a precizat că agenți de poliție au fost trimiși la mallul Field's, după ce au fost raportate focuri de armă. În mesaj, Poliția i-a sfătuit pe cei aflați în interiorul centrului comercial să rămână pe loc și să aștepte asistența polițiștilor.

De asemenea, potrivit poliției, suspectul arestat este un danez în vârstă de 22 de ani. Poliția nu exclude la acest moment ca atacul să fie un „act de terorism”.

Presa locală a publicat imagini cu polițiști înarmați sosiți la fața locului, precum și oameni care ies în fugă din mall.

Cântărețul britanic Harry Styles urma să susțină un concert mai târziu în cursul serii, la ora locală 20,00, pe o scenă nu departe de mall. În ciuda atacului, concertul a avut loc, deoarece jumătate dintre spectatori intraseră deja în incintă, în momentul în care s-a întâmplat incidentul.

Citit 1180 ori Ultima modificare Luni, 04 Iulie 2022 01:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.